Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
grzegorz g Piotrek Cz.... Piotr Glegoła (1725 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ech, poniosło mnie. To wszystko przez prace z farba olejną. musze zmykac i uzyc "white spirit" , bo sie naplamiło na podłodze
Sorry, ze tak brzydko mówię. Ale pezpodstawne diagnozy mnie wkurzają. A wredna potrafie byc, i to bardzo. Tylko trzeba sobie zasłuzyc, aby te moja wredniosc poczuc. Na razie jestem spokojna.
Ps. ja wiem o ktore wypowiedzi chodzi, miedzy innymi o te, dotyczace telewizji tego portalu. ładnie brzmi , jak sie powie "przykro mi, ale...". Tylko mnie nie jest przykro akurat. To moje spostrzeżenia i juz. Śmieszne to jest, zeby sobie robic nicka tylko po to, aby komus napisac, ze został skrzywdzony
żabcia 27, watch your back, zły dotyk boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Ja to widze tak.. hilton trzyma sie twardo zasad Hyde parku A tak na marginesie..mnie dzis tez jakos wszystko wkur%&..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Mikael napisał:
Ja to widze tak.. hilton trzyma sie twardo zasad Hyde parku A tak na marginesie..mnie dzis tez jakos wszystko wkur%&..

Bo to zła kobieta była Taka dziś pogoda do bani,u mnie śnieg z deszczem,i dziecko które ględzi i nie chce isć spać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mikael, rozrywka rozrywką jestem czowiekiem jak inni, nie zawsze mam racje, nie wszystko wiem, myle sie, poce, sikam, chodze do dentysty a takze robie inne rzeczy, np. pije alkohol i tak dalej... nie pale.
Wypowiadamm sie duzo, szczegolnei jak ktos jakiegos gniota wali i stawia na piedestal. Juz taka jestem. Nie kazdego na to stac, aby powiedziec co mysli. Poza tym , ja sie staram ludzi nie obrazac, nie pisac ty ch***u , nie wchodzic w ich prywatne sprawy i nie dosciekac kto kogo skrzywdził
Niestety, niekazdy to rozumie. Ale na forum jak w społeczenstwie.... spotykasz sie ze wszytskim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Dlaczego nie palisz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Dokladnie Cie rozumiem I nalezaloby jedynie dodac ze tak jak w zyciu, nie kazdy ma zawsze dobry dzien..nieprawdaz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
no comments....

Wspieram Cię Hilton myślą i słowem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
Dlaczego nie palisz??

Bo palenie szkodzi zdrowiu. Røyking drepper. Smoking kills. Cera robi sie ziemista, brzydko pachnie z ust, z ciuchów wali... A feee, ale jak zniwelujesz ten brzydki zapach, to pomysle o twojej uprzęży
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok